Pizzaforma
Pizzaforma, kékacél pizzaforma – a ropogós, tökéletesen sült pizzák titka! Válaszd a prémium minőségű kékacél anyagot, amely egyenletesen osztja el a hőt, így minden pizza alja ropogósra sül. Többféle átmérőben elérhető, hogy minden pizzakészítő megtalálja a kedvencét. Készíts profi pizzát, problémák nélkül!
A kékacél pizzaformák prémium minősége biztosítja, hogy minden pizza tökéletesen süljön. Az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően a tészta alja mindig ropogós, míg a feltétek szaftosak maradnak. A kékacél anyag idővel patinát képez, amely még jobb sütési eredményeket nyújt, és hosszú élettartamot biztosít – tökéletes választás a nagy forgalmú konyhákhoz.
A pizzaforma kékacél anyagból készül, amely nem rozsdamentes. A kékacél anyag előnye, hogy professzionális sütőben szinte túlhevíthetetetlen, ezért jelentéktelen mértékben deformálódik és lehűlés után visszanyeri eredeti állapotát. A pizzaforma használatakor kerüni kell a sokkolást (hirtelen hűtés), és nem szabad mosogatógépben mosni. A kékacél pizzaformát csak forró vizzel öblítse le és törölje szárazra, majd kenje be vékonyan étolajjal.
Válassz a különböző átmérők közül, hogy a pizzaformád pontosan megfeleljen a konyhai igényeidnek. Legyen szó egy klasszikus, nagy méretű pizzáról, vagy egy kisebb, személyes kedvencről, nálunk megtalálod a megfelelő formát. A formák egyszerűen tisztíthatók, és bírják a mindennapi intenzív használatot.
Tipp: Melegítsd elő a pizzaformát a sütőben, mielőtt belehelyezed a tésztát – ez garantálja a legjobb ropogós állagot. Akár étterem, akár nagy konyha, vagy otthoni pizzakészítés, a kékacél pizzaforma mindig a legjobb választás!
Pizzaforma használati útmutató megtekintéséhez kattintson ide.