Füstölő, 2 szintes, 31x31 cm, rozsdamentes
Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat rozsdamentes acélból készült füstölője 2 szintes, kompakt és könnyen használható. Nyitott, szélvédett vagy jól szellőző helyen ajánlott az alkalmazása. A füstölőben az élelmiszer hosszabb ideig ki van téve a füstnek, aminek antiszeptikus, fertőtlenítő hatása van, de növeli az élelmiszer eltarthatóságát és fokozza az ízét is. Továbbá fás ízt is ad az adott ételnek. Füstölhet benne sertéshúst (steak, karaj stb.), baromfit (csirke, kacsa stb.), egyéb hústerméket (sonka, szalonna, kolbász stb.) és halat (lazac, pisztráng, angolna, makréla stb.).
Tartozékok:
- füstölőkamra fedéllel, amelybe a füstölésre szánt élelmiszer kerül
- kemence
- teleszkópos és rugalmas alumínium cső
- 2 db rozsdamentes acél rács
- hőmérő a hőmérséklet ellenőrzésére
- 2 levehető láb a füstölőkamra emeléséhez
- tűzgödör
Egy rugalmas cső köti össze a füstölőkamrát a kemencével. A cső hossza állítható, amivel a füstölési hőmérséklet szabályozható: minél közelebb van a füstölőkamra a kemencéhez, annál melegebb a füstölési hőmérséklet és fordítva.
A füstölőhöz jár még egy zsák 500 g-os speciális füstölő bükkfaforgács és egy receptötleteket, felhasználási tippeket tartalmazó füzet is.
Ezt a terméket csak adószámmal rendelkező vásárlóknak értékesítjük.