Fűrész
Csontfűrészek az erőteljes és precíz csontvágáshoz, professzionális konyhák számára. Tartós, rozsdamentes acél csontfűrészek ipari felhasználásra, éttermeknek és közintézményeknek.
A csontfűrész és a csontfűrész lap fontos kellék az ételek előkészítése és feldolgozása során. Ezért minden nagyüzemi konyhán elengedhetetlen kellék a csontfűrész és egy-két csontfűrészlap.
Egy profi csontfűrész nagy segítséget nyújt a nagyobb és vastagabb csontok szilánkmentes átvágásához. A szép, pontos és egyenes vágáshoz fontos a jó minőségű fűrész, amely megfelelően vastag és erős anyagból készűl, erős kényelmes fogást biztosító markolattal rendelkezik. Fontos továbbá a jó minőségből készült tökéletesen éles csontfűrészlap is. Vannak olyan csontfűrészek, melyeknek a csonfűrész lapja gyorsfeszítővel néhány másodperc alatt kioldható, így a feladat elvégzéséhez szükséges megfelelő fűrészlap cseréje pár másodperc alatt megoldható. Egy minőségi csontfűrészlap, amennyiben vigyázunk rá, vagyis védjük a csorbulástól és egyéb rendellenes behatástól, évekig jól használható segédeszköz lehet a hústermékek feldolgozása során.
A gasztronagyker.hu csontfűrészei ideálisak ipari konyhák, éttermek, hentesüzletek és közintézmények számára, ahol elengedhetetlen a megbízható és hatékony csontvágás. Kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült fűrészeink erősek, tartósak és hosszú távon is megőrzik élességüket. Legyen szó nagyobb húsok, csontok vagy fagyasztott élelmiszerek darabolásáról, csontfűrészeink pontosan és gyorsan végzik el a munkát, csökkentve a munkaidőt és növelve a termelékenységet.
Ergonomikus markolatuk biztosítja a kényelmes és biztonságos használatot, így csökkentve a kézfáradást még hosszan tartó munka során is. Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami különösen fontos a higiéniai előírások betartásában, amit egy professzionális konyhában elvárnak.
Elegendő egy csontfűrész a konyhában és a különböző húsok feldolgozáshoz szükséges különböző fűrészlapok megléte lehetőséget ad, hogy a marhahús feldarabolása végeztével a csontfűrész alapos fertőtlenítése után a megfelelő fűrészlap behelyezésvel pár perc után már a disznóhús feldolgozásával foglalkozzunk.
A Gasztronagyker Kft. által forgalmazott csontfűrészek erős markolattal és jó minőségű rozsdamentes anyagból készülnek. A fűrészek és a csontfűrész lapok is megfelelnek a higiéniai előírásoknak, ami szintén fontos a biztonságos élemiszer feldolgozásához. A vágó termékek védelme érdekében használat után célszerű alaposan elmosni, szárazra törölni, majd száraz helyen tárolni. Mosogatás során kerülni kel a savas és lúgos maró hatású vegyszereket.
A gasztronagyker.hu csontfűrészei a minőség és megbízhatóság mellett versenyképes áron érhetők el, és kiválóan alkalmasak mind nagyüzemi, mind kisebb konyhák számára. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő csontfűrészt, és élvezze a gyors szállítást és a kiemelkedő ügyfélszolgálatot. Csontfűrészeinkkel biztos lehet benne, hogy konyhája mindig készen áll a legnagyobb kihívásokra is!